top of page

Francesc Freixer i Noemí Moreno, campions del 3r Duatló dels Pèlags


IMG_9154.jpg

El 3r Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí del Penedès que es va celebrar diumenge 18 de gener i va ser un èxit rotund participatiu i organitzatiu. El dia va ser hivernal però va ser un bon aliat dels cor- redors, ja que molts venien amb el record d’una se- gona edició sota la pluja que va convertir un circuit ràpid en un circuit molt tècnic.

Enguany doncs els participants es trobaven amb un primer tram de 6 km de cursa a peu, amb dos nous corriols en pujada que dificultaven el pas del atletes, que feien uns últims metres pel poble fins a boxes, ubicats al camp de futbol. El segon tram eren 21 km de BTT en un circuit molt ràpid per l’entorn dels pè- lags i entre les vinyes que et tornaven a portar cap al camp de futbol per deixar la bicicleta i iniciar uns últims 3 km de cursa a peu, amb un nou corriol força dret que va fer caminar a més d’un.

El vencedor en categoria masculina va ser Francesc Freixer (Grup Esteve), que es va imposar sobre Al- bert Soley (T-Bikes) i el veterà Albert Camps (T-Bikes) amb molta autoritat fent els millors parcials en tots els tres trams. Freixer aconsegueix la quarta victòria d’una prova del Circuit Català, s’apropa a la victòria del Circuit Català de Duatló de Muntanya. En dones la vencedora va ser l’atleta del C. A. Igualada Noemí

Moreno, que va fer valdre el seu fort en els dos trams de córrer per evitar que la veterana Teresa Pons (Prat Distance) i Laura Terradas (C. T. Granollers) no po- guessin atrapar-la en el tram de BTT malgrat fer mi- llor parcial, i que van ser segona i tercera respectiva- ment. Cal destacar que Laura Terradas amb aquest resultat agafa un important marge de punts sobre la segona classificada al Circuit Català.

En la disputa del títol català de la Lliga de Clubs mas- culí aquesta jornada celebrada a Vilobí la victòria va ser per al T-Bikes, actualment quart a la Lliga i que ha retallat 16 punts al C. T. Lluçanès, tercer a Vilobí. El segon classificat, el C. N. Reus Ploms, s’aferra al subcampionat. Per altra banda destacar que el líder provisional de la Lliga de Clubs va fer valdre el seu avantatge fent quart al Duatló dels Pèlags.

En l’apartat de clubs femení es va imposar el C. N. Granollers, líder destacat de la Lliga. El Prat Distance va aprofitar l’absència del C. N.Reus Ploms per que- dar segon i així obtenir el subcampionat provisional de la Lliga. El tercer equip a meta va ser el C.T. Sant Joan de les Abadesses.

L’organització ha esta felicitada per la Federació i bona part dels clubs participants, que han trobat a Vilobí un entorn excel·lent per competir en aquesta disciplina i molts ja el consideren una parada obliga- da al Circuit Català de duatló de muntanya.

bottom of page