top of page

Vilobí inaugura el c/ Talls i presenta la marca de promoció turística "Parc dels Talls"


IMG_1251.jpg

El Director General de Centres Públics de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Roig, va ser a Vilobí aquest dissabte per inaugurar el c/Talls després de les obres de reurbanització que s'hi han dut a terme amb l'objectiu de millorar el principal accés als Pèlags.

Seguidament, es va presentar la nova marca turística de promoció dels Pèlags "Parc dels Talls", creada després de realitzar un estudi de la zona, les activitats que s'hi realitzen i el tipus de públic que es vol atraure. A la presentació hi va intervenir l'equip de dissenyadors de la identitat i la pàgina web (www.parcdelstalls.cat) per explicar als veïns del municipi el procés creatiu.

Aquestes actuacions s'emmarquen dins al programa "Viure el Poble Més" que va ser atorgat al municipi pel projecte "Vilobi, el poble dels Pèlags" a principis de l'actual legislatura i que pretén recuperar el conjunt natural dels Pèlags com a zona visitable i d’observació d’espècies d’aus i amfibis que han convertit aquest espai en el seu hàbitat permanent o temporal.

bottom of page