top of page

Es constitueix el nou Ple de l'Ajuntament


e2e7f1a715b815dc1f448b0fbd605900.jpg

El dissabte 13 de juny es va constituir el nou Ple de l’Ajuntament de Vilobí sorgit de les eleccions municipals del 24 de maig.

Dels nou regidors i regidores, quatre ja hi eren a la legislatura passada, i cinc entren per primer cop al Ple de l’Ajuntament. Després de prometre el càrrec es va votar l’elecció de l’alcade i Fran- cesc Xavier Edo, cap de llista de Viure Vilobí, va ser investit alcade.

El nou Ple està constituït per cinc regidors de Viure Vilobí (Francesc Edo, Xavier Serra, Mireia Domènech, Josep Lluís Arbós i Ricard Galimany); tres de SentVilobí (Ester Vallès, Aleix Velasco i Joan Raventós) i un de la CUP - Alternativa per Vilobí (Ricard Moreno).

#eleccions #nouple #ajuntament #política

bottom of page