top of page

169 infants comencen el curs a Vilobí


Un total de 169 alumnes comencen avui el curs 2015-2016 al centres educatius de Vilobí. A la llar d’infants Els Ocellets hi ha inscrits trenta-quatre infants, vuit dels quals són nadons que s’incorporaran a principis de l’any que ve. L’equip educatiu, dirigit per la Joana González, es manté amb quatre professionals.

Pel que fa a l’escola Llebeig, un total de 134 alumnes, de 104 famílies, inicien el curs avui. L’equip docent el formen catorze professors, alguns d’ells nous. L’equip directiu segueix amb l’Anna Albornà al capdavant, que explica: “Comencem amb moltes ganes i empenta el nou curs. Estem en procés de reflexió sobre alguns temes com són els deures, les conferències i les metodologies per millorar la nostra tasca educativa”.

A tots vosaltres, bon inici de curs.

bottom of page