top of page

La primera etapa de la Ronda Catalana, a Vilobí


El dissabte 10 d’octubre Vilobí acollirà una cursa de running, la primera etapa de la Ronda Catalana que organitza el Club Triatló Miostaff. Es tracta d’una cursa de resistència dividida en quatre etapes, que es disputen al llarg del cap de setmana del 10 i 11 d’octubre i que tenen lloc en diferents indrets del Penedès.

La sortida i l’arribada serà a Vallformosa, però el recorregut, de 7,5 kilòmetres, passarà per dins el nostre municipi i estarà senyalitzat gràcies a l’ajuda d’un bon nombre de voluntaris vilobinencs que hi col·laboraran.

Amb motiu d’aquesta competició atlètica, es tallaran puntualment els carrers següents: c/ Torrent, Av. Generalitat, c/ Figueretes, la Plaça, c/ Talls, camí del barri de la Font. És per això que us demanem disculpes i la màxima comprensió per avançat.

bottom of page