top of page

Noves activitats a l'Aula de Cultura


Des de l'Aula de Cultura, seguim treballant perquè els vilobinencs i vilobinenques continuïn tenint un ventall d'activitats lúdiques, educatives i de treball físic, en què no calgui desplaçar-nos del municipi per gaudir de totes elles.

Gràcies a la bona resposta dels últims anys, aquest any continuem gaudint de les activitats de ioga, pilates (a diferents nivells) i manteniment.

Com a novetat per a aquest nou curs, en l'apartat d'Anglès apostem per grups de conversa. Grups en què es puguin tractar temes relacionats amb els contextos comunicatius més habituals.

Per poder fer exercici físic, divertir-se i fer amics, què millor que els Balls de saló. En aquest curs s’ensenyaran, el foxtrot, el tango, el vals, el pasdoble, el txa-txa-txa, el rock and roll, la samba, la rumba-bolero, la salsa, la batxata, el merengue, el swing… Si t’agrada ballar, aquesta és la teva ocasió!

…I per als amants de la cuina, oferim un taller de cuina, partit en tres apartats independents:

  • Cuina tradicional (octubre, novembre i desembre): aprèn a cuinar aquells plats típics que feien les nostres iaies, mames… aquells plats on sucar pa era i és tota una obligació. Canalons, conill, vedella, mandonguilles amb sípia… Perquè la cuina tradicional no s’ha de deixar perdre!

  • Cuina energètica (gener, febrer i març): per a tots aquells esportistes i per als no tan esportistes, per als amants de la cuina saludable, els que volen cuidar-se amb plats senzills i molt energètics a la vegada…

  • Cuina internacional (abril, maig i juny): el saber no ocupa lloc, i aprendre a cuinar i tastar plats de països que no són el nostre pot ser d’allò més interessant. Plats típics d’Itàlia, Marroc, Colòmbia, Veneçuela…

Aprofita l'ocasió i apunta't als cursos!

bottom of page