top of page

3a Fira de productes locals mmmm'agrada Vilobí!


El proper dia 17 de gener, i per tercer any, es tornarà a organitzar la fira de productes locals Mmmm’agrada Vilobí, coincidint amb el 4t Duatló de Muntanya dels Pèlags. Des de la Regidoria de Promoció Eco- nòmica estem preparant la fira després de la bona sensació dels participants de l’edició de l’any passat. L’objectiu és oferir a comerços, cellers i empreses del nostre municipi un espai gratuït per tal d’explotar la seva activitat comercial un dia en què Vilobí reuneix gent de Vilobí i d’arreu de Catalunya.

És per això que comuniquem a totes aquelles perso- nes, empreses i comerços que puguin estar interes- sats a participar-hi que ens ho facin saber per tal de reservar l’espai i la carpa on s’hauran d’ubicar.

Podeu contactar-nos trucant a l’ajuntament, al 93 897 89 80, o via correu electrònic a vilobi@diba.cat o serraax@diba.cat. Si en voleu més informació, us animem a assistir a la reunió destinada a tots els in- teressats que tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 19.00 h a la Sala de Plens de l’ajuntament.

bottom of page