top of page

L'alcalde us desitja bones festes!


Benvolgudes i benvolguts,

Des de fa uns anys, en el butlletí del mes de desembre us trobeu unes paraules de l’alcalde fent un petit balanç de l’any que acaba i felicitant-vos les festes de Nadal. Acostumo a acabar-les desitjant-vos pau i felicitat. Enguany, però, voldria començar al revés. Començo el meu escrit desitjant-vos pau, pau perquè la gaudiu en companyia de les persones que estimeu, i pau per al nostre món.

Aquests darrers anys ens ha tocat viure situacions dures que ens fan valorar aquesta paraula que tan sovint emprem a la lleugera, la PAU. Famílies senceres han de fugir de casa seva justament perquè els falta la pau. La pau d’Orient i d’Occident està amenaçada. Des del nostre racó de món ens miràvem el que passava en altres països que ens semblen llunyans, i pensàvem que la nostra pau estava ben protegida, que tot allò que vèiem i llegíem en els telenotícies i els diaris no anava amb nosaltres, quan de vegades havíem estat els occidentals els que havíem encès la foguera, i, de cop, hem perdut la innocència.

Per això penso que el que millor puc desitjar-vos és pau. Que pugueu gaudir amb les vostres famílies de l’estimació, de la felicitat, de la tranquil·litat, i que tots els sapiguem apreciar i valorar, no només en aquests dies de festa, sinó tot l’any.

Pel que fa al nostre poble, us vull dir, i penso que puc fer-ho en nom de tots els regidors del consistori, que encarem aquest nou mandat amb il·lusió i ganes de treballar per Vilobí i els seus veïns i veïnes.

Amb ganes de fer les coses millor, amb l’esperança d’estar encertats en les decisions que prenguem, amb voluntat d’escoltar tots aquells suggeriments que ens vulgueu fer, amb la meta final d’anar millorant la qua- litat de vida dels habitants de Vilobí.

Amb tots aquests propòsits i en la confiança que la Humanitat sabrà (sabrem) trobar el camí per atenuar les desigualtats i les injustícies, que és el camí que ens ajudarà a aconseguir la Pau, us desitjo un bon Nadal!

Francesc Edo

Alcalde

bottom of page