top of page

Noves rutes a Vilobí!


Des de l’Ajuntament de Vilobí s’han creat dues rutes del municipi, la ruta del Comerç i la ruta dels Cellers. Ambdues han estat pensades per donar valor al teixit empresarial de Vilobí i afavorir la comunicació entre comerços, cellers, restaurants i establiments rurals.

El recorregut dels circuits és circular, de manera que acaba en el mateix punt on comença, la Plaça de la Vila (km 0). El Parc dels Talls és un atractiu molt important, de manera que les dues rutes donen l’oportunitat de conèixer aquesta zona. La dificultat és baixa, assequible per a tot tipus de públic. La ruta dels Cellers està pensada per fer-la a peu o en bicicleta, mentre que la del Comerç es recomana fer-la caminant.

Com segurament ja haureu vist, s’ha instal·lat un tòtem informatiu a la plaça de la Vila amb informació d’aquestes rutes. També se n’han editat uns tríptics informatius.

bottom of page