top of page

Mig any amb en Nico i la Caro


Fa poc més de mig any que el bar-restaurant Jaume Via va tornar a obrir les portes. Era festa major i en Nico i la Caro eren, aleshores, uns desconeguts per als veïns de Vilobí. El repte no era fàcil, perquè encara no coneixien el poble, i la pressió per estar a l’alçada tampoc, però amb molta il·lusió i ganes (i dels consells d’en Carles, explica en Nico) van resoldre amb èxit un sopar de més de dues-centes persones i el servei durant tots els dies de festa major.

En Nico i la Caro són professionals del sector. Es van conèixer a Xile, al restaurant Miguel Torres, on treballaven, ell de cap de sala i ella de pastissera. Al tornar a terres catalanes, van continuar treballant en el món de l’hoteleria fins que al néixer la seva filla, ara fa cinc anys, van decidir obrir el seu propi negoci: el Bistronòmic, un restaurant situat al barri de la Girada de Vilafranca del Penedès.

Sembla que els canvis professionals d’en Nico i la Caro coincideixen amb el naixement dels seus fills, ja que precisament en Nico i la Caro es van presentar al concurs per a la concessió del bar-restaurant Jaume Via poc després que naixés el seu segon fill. Segurament la il·lusió i l’energia que els aporten els dóna la força i l’empenta per emprendre nous projectes. D’això ja en fa poc més de mig any i la valoració que en fan és molt positiva; estan contents i a poc a poc es van integrant al poble. Un exemple d’aquest fet és que els seus fills han començat el curs a l’escola i a la llar d’infants de Vilobí.

En Nico i la Caro, amb la resta de l’equip, tenen moltes ganes de donar un bon servei als veïns; és per això que a mesura que van coneixent el poble, els clients i les seves demandes, incorporen algunes millores en la seva oferta. En Nico explica que ben aviat presentaran una nova carta d’entrepans, amb propostes suggeridores i més sofisticades, així com també que de cara al bon temps faran pollastres a l’ast per emportar.

Des d’aquest espai us donem les gràcies per la vostra entrega durant aquest primer mig any i us desitgem molta sort i llarga vida a Vilobí! ;)


bottom of page