top of page

Vilobí destapa l'estiu amb el Festival Talls


Núria Graham i El Petit de Cal Eril són els caps de cartell de l’edició 2016

El proper divendres 17 de juny, l’ajuntament de Vilobí organitza la 4a edició del Festival Talls, un seguit de concerts gratuïts a l’aire lliure ubicats a l’entorn del Parc dels Talls, concretament al Pèlag Sec.

Els concerts començaran a les 20.00 h de la tarda i s’allargaran fins aproximadament les 3.00 h de la nit. Com cada any, els artistes locals són els encarregats d’obrir el festival. Enguany ho farà l’Hervé, amb versions de folk i reggae.Seguidament tocaran els vilanovins “Pares”, que presentaran el seu primer disc. A les 22 h, serà un dels moments àlgids de la nit per l’actuació de Núria Graham, una cantant molt jove que està fent-se el seu lloc dins el panorama musical i ja la podem veure en molts festivals de molt de renom. A les 23 h, tindrà lloc l’últim concert de la nit, a càrrec dels ja coneguts El Petit de Cal Eril. En acabar els concerts, el Dj Grooveroger, s’encarregarà de posar punt i final a l’edició d’enguany.

Un dels principals objectius del Festival Talls, és promocionar el municipi el Parc dels Talls, els cellers i empreses del nostre municip.i És per aquest motiu, que, gràcies a la seva col·laboració, es potencia el consum de vi dels diferents elaboradors de Vilobí: Domènech Vidal (Vallformosa), Descregut, Planas Albareda, Mont Picolis i Loxarel. Al mateix recinte del concert, hi haurà foodtrucks i també es vendran entrepans a preu popular gràcies Xarcuteries Antón. La sonorització del festival anirà a càrrec de Discotecat, empresa ubicada a Vilobí del Penedès i compromesa amb aquest esdeveniment.

El Festival Talls va néixer el 2012 com un acte més de la programació de la Festa Major del municipi de Vilobí, però al llarg dels anys ha pres forma i caràcter propi amb l’objectiu de consolidar-lo com un esdeveniment important en el calendari cultural del territori. Pel Festival Talls han passat grups de música emergents com Sanjosex, Joana Serrat, Inspira, Cálido Home, Painomi, Pribiz i The Trees Barcelona, entre d’altres.

bottom of page