top of page

Ja l'hem petat!


La nostra festa major ja s'ha acabat. Han estat sis dies intensos, plens d'actes a totes hores, de moltes sensacions i acompanyats de bon temps.

Des de la Comissió hem treballat intensament perquè tot el que s'havia programat sortís rodó. A darrere de cada acte hi ha hores de feina, encara que no ho sembli: muntant cadires, preparant taules, preparant neveres amb beguda… En fi, feines que no es veuen però que hi són. I quan s'acaba l'acte també n'hi ha, de tasques a fer: desmuntar, netejar… Nosaltres som vint-i-dues mans, però durant aquests dies n’hem tingut moltes més que ens han ajudat d'alguna manera o altra. Sense ells la festa no hagués estat possible.

En general la nostra valoració és positiva, sempre hi ha coses a millorar, que s'han anat anotant perquè el proper any no passin per alt. Segur que alguna se'ns passa, però entre tots ho millorarem.

El que sí que volem destacar és la gran participació en els actes nous que s'havien programat, com els tornejos de ping-pong i futbolí, l'Improshow, l'Habrá Kadabra? o les matines. Creiem que van ser un encert i que de cara a la propera festa major s'han de tenir en compte.

Cal dir que ja tenim coses preparades perquè l'any vinent sigui encara millor que la d'aquest any. Novetats i, com no, les tradicionals. Sempre estem treballant, cercant el millor perquè tots en gaudim.

En fi, tot el que comença, acaba. Mil i mil gràcies altre cop a tothom que ens ha allargat la mà en un moment o altre de la festa. A les nostres famílies per donar-nos suport, i a vosaltres, els vilobinencs i vilobinenques, per participar en els actes programats. Sense vosaltres no hi hauria festa major.

Gràcies i fins l'any vinent.

bottom of page