top of page

Busquem a professionals, experts, aficionats o apassionats d'alguna cosa!


Des de la regidoria de Participació Ciutadana, es pretén crear un espai online en què veïns i veïnes col·laborin de manera periòdica compartint el seu coneixement amb la resta de vilobinencs en forma d’articles, reportatges, consells i guies pràctiques, receptes i manuals… Aquest contingut es penjaria al web municipal, www.vilobi.cat, i es difondria pels diferents canals de comunicació de l’Ajuntament. A més, de tant en tant, es publicaria algun d’aquests continguts al butlletí municipal.

Aquest tipus de col·laboració permet, d’una banda, posicionar els col·laboradors com a aficionats, professionals o experts en una àrea concreta i, de l’altra, aportar valor als veïns de Vilobí a través de continguts diversos i d’interès general.

Si et ve de gust col·laborar en aquest espai, pots enviar un correu electrònic a vilobielteupoble@gmail.com o bé trucar a l’ajuntament, al 93 897 89 80.

bottom of page