top of page

En Francesc Edo, alcalde de Vilobí, us desitja bones festes!


Bones festes!

Benvolgudes veïnes i veïns,

El temps es fon ràpidament i novament ens trobem davant les festes nadalenques i jo adreçant-vos unes paraules per felicitar-vos el Nadal.

Com es diu moltes vegades, el Nadal és un bon moment per posar el fre de mà a les nostres vides accelerades d’avui en dia, per reflexionar, mirar al nostre entorn i compartir vida amb els altres, tant els que tenim més a prop com la resta dels nostres veïns i veïnes.

Vivim un època d’incerteses, se’ns diu que la crisi s’ha acabat però costa molt notar-ho en el dia a dia, quan moltes persones i famílies continuen vivint sota el llindar de la pobresa; quan existeix encara una precarietat laboral important i fins i tot hi ha qui mor per culpa de la pobresa energètica.

Un època en què veiem com les enquestes s’equivoquen i guanyen opcions inesperades per la gran majoria que fan pensar que el món occidental es replega i el futur es fa encara més incert.

Tot plegat fa que prengui més força i tingui més sentit el missatge d’estar a prop de la gent, de solidaritzar-nos amb qui més ho necessiti, d’ajudar-nos a tirar endavant, de compartir tots els moments amb intensitat i de donar importància a les coses que realment ho són. I si ens preguntem quines són aquestes, que això és molt relatiu, doncs llavors només hem de pensar en algú que pateixi una situació greu de salut i això ens pot ajudar a relativitzar moltes situacions nostres quotidianes.

Així doncs us desitjo de tot cor, en nom de tot el consistori i el personal municipal, que visqueu el Nadal intensament, compartiu moments d’alegria amb familiars, amics, éssers estimats i que sigueu molt feliços.

Per acabar, us recordo que els regidors i aquests alcalde estem al vostre servei i que estarem encantats de poder-vos atendre i saludar personalment sempre que ho desitgeu.

Reitero els meus millors desitjos de bon Nadal!!!

Francesc Edo

Alcalde


bottom of page