top of page

163 infants inicien el curs a Vilobí aquest setembre


Un total de 163 alumnes començaran el curs 2017- 2018 al centres educatius de Vilobí. A la llar d’infants Els Ocellets hi ha inscrits trenta-nou infants, cosa que suposa gairebé el 100% de l’ocupació de les places. L’equip educatiu, dirigit per la Joana González, està format per sis professionals, una de les quals en conveni de pràctiques. Pel que fa a l’escola Llebeig, un total de 124 alumnes iniciaran el curs el proper 12 de setembre. L’equip docent el formen disset mestres, alguns d’ells nous. Es renova l’equip directiu, amb el Toni León de director la Sílvia Bochaca de cap d’estudis i la Marta Fos de secretària. El projecte té la voluntat que l’escola esdevingui “una gran comunitat d’aprenentatge on tothom ofereixi i rebi experiències, vivències i coneixement que permeti als infants a créixer com a éssers individuals i com a col·lectivitat”, explica el Toni León.


bottom of page