top of page

S’inicia el programa “Vilobí Saludable”


Aquest mes de setembre s’han iniciat diferents cursos d’activitat física saludable adreçats a tots els públics:

Dansa oriental. Impartit per Montse Morilla. S’ha fet durant quatre dijous a la sala polivalent del Centre Cívic Jaume Via. Ha estat un èxit tant per la participació com pel dinamisme mateix de totes les assistents.

Marxa nòrdica. Els dissabtes al matí es fan les sessions de marxa nòrdica que es van iniciar el 16 de setembre i finalitzaran el 28 d’octubre. És probable que de cara a la primavera vinent s’organitzi un nou curs de marxa nòrdica, ja que hi ha hagut persones que s’han hagut de quedar en llista d’espera per l’èxit de participació del veïnat de Vilobí.

Activitats físiques i d’estimulació cognitiva i emocional. Aquestes activitats van dirigides a un públic més adult, persones majors de 60 anys. Es realitzen dos tallers setmanals, un el dimarts, en el qual es realitzen activitats físiques al parc de salut de la plaça de la Vila i es fan altres activitats relacionades amb l’activitat física. En el segon taller, que es fa els dijous, es realitzen una sèrie d’exercicis i activitats d’estimulació cognitiva i emocional.

D’altra banda, el passat divendres 22 de setembre també es va iniciar el cicle de tallers d’alimentació saludable, impartits per Àstrid Barqué, de Vitampleni. La participació va ser un èxit, com també ho estan sent les inscripcions dels altres tallers.

Més informació dels tallers a:


bottom of page