Vilobí, set de rodatge durant dos dies


Els dies 16 i 17 de setembre, a Vilobí va tenir lloc una part del rodatge del teaser de la sèrie de ficció Invasión, coproduïda per la productora vilafranquina Nebraska Produccions i les barcelonines Playtime Movies i Zabriskie Films. El municipi va cedir l’escola Llebeig, la piscina i el Pèlag Gran (Parc dels Talls) per rodar-hi algunes de les escenes. A més, uns cinquanta nens i nenes i alguns adults del poble hi van participar fent de figurants, una experiència que de ben segur recordaran.

El càsting compta amb actors de renom com Carlos Cuevas, Pere Arquillué, Alba Encabo, Joel Joan i Júlia Molins, entre d’altres, i està dirigida per Héctor Hernández.

Bernat Cols, de Nebraska Produccions, explica que “tenim intenció de fer un acte de presentació a Vilobí una vegada s’hagi muntat el teaser com a forma d’agraïment a tots els nens i nenes que hi han participat, així com també a les famílies per la paciència mostrada durant el rodatge”.

La resta del rodatge, que en total va durar cinc dies, es va realitzar en altres localitzacions del territori entre les quals destaquem Vallformosa, celler del municipi.


Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal