top of page

Nou enfoc a la fira de productes locals


El proper 21 de gener, coincidint amb el Duatló de Muntanya dels Pèlags, tindrà lloc la Fira del Duatló. L’objectiu és aprofitar l’afluència de gent al nostre poble amb motiu d’aquest esdeveniment i aconseguir que els visitants puguin quedar-se una estona més del que dura la prova atlètica. Els últims anys s’ha apostat per donar a conèixer els productes locals, limitant la participació només a les empreses locals. No obstant això, després de diferents reunions de valoració amb els participants, s’ha considerat que no és l’època de l’any ni el moment més adequat per a una fira d’aquestes característiques. Així doncs, la fira s’obrirà i s’enfocarà més al públic objectiu del duatló. Tot i així, també hi tindran cabuda totes les empreses locals que estiguin interessades a formar-ne part.


bottom of page