top of page

El Duatló de Muntanya dels Pèlags, reconegut per Runedia com la millor prova de Catalunya en aquesta


El diumenge 21 de gener, el nostre poble va viure una nova matinal esportiva amb motiu del Duatló de Muntanya dels Pèlags, que enguany celebrava la sisena edició.

La jornada va començar ben d’hora, amb el vent com a protagonista i els voluntaris al peu del canó per preparar-ho tot i rebre els primers esportistes, vinguts des de molts punts de Catalunya.

Cap a les nou del matí, el camp de futbol ja estava ple de les 280 bicicletes que participaven en la prova i ja es respirava l’ambient esportiu i festiu. A les deu, el tret de sortida, i el nostre poble, i especialment la zona del Parc dels Talls, ple dels millors esportistes nacionals en aquesta modalitat. Al cap d’una hora i vint-i-sis minuts, arribava a meta el primer participant i guanyador de la prova. A partir d’aquest moment, la jornada esportiva va començar a convertir-se en festiva, i el sacrifici, en recompensa: festa a la plaça de la Vila, una bona botifarra, samarretes i cava Vallformosa, i tot això, entre converses, sensacions i també felicitacions. En aquest sentit, ens omple d’orgull anunciar-vos que el Duatló de Muntanya dels Pèlags ha estat escollida com la millor prova de duatló/triatló/aquatló 2017 de Catalunya pels usuaris de Runedia, un web prou reconegut amb uns 53.000 usuaris fidelitzats. Aquest reconeixement és un reconeixement a l’esdeveniment, però sobretot a la gent que el fa possible.

Tornant als termes esportius, el calendari de duatló de muntanya 2017-2018 ha acabat la temporada, ja que el de Vilobí és la prova final del Campionat de Catalunya i la Lliga de Clubs.

Aleix Sierra (CE Pedala.cat de Balaguer) i Laura Terradas (Club Triatló Granollers) van ser els guanyadors absoluts d'aquesta sisena edició, mentre que en clubs, el Triatló Lluçanès en homes i el Fastriatlón-CN Montjuïc en dones van aconseguir l'últim triomf de la temporada. Els clubs Triatló Lluçanès en homes i Club Triatló Granollers en dones es van proclamar campions de Catalunya en la Lliga de Clubs de duatlons de muntanya.


bottom of page