top of page

Es realitza la primera Fam Trip a Vilobí


En el marc de les comissions de treball que s’estan portant a terme per membres de l’Ajuntament i empresaris del municipi implicats en el desenvolupament turístic, una de les activitats sorgides va ser fer una Fam Trip, un viatge de familiarització amb l’objectiu de conèixer-se entre elles, saber què fan i què ofereixen les diferents empreses.

L’activitat es va dur a terme els passats dies 9 i 16 de gener i hi van participar tots aquells establiments que així ho van voler: Cal Sis Dits, Hotel Cal Ruget, Celler Loxarel, Celler Planas Albareda, Casa Rural Cal Bitxac, Celler Montpicolis.

Aquestes trobades també han servit per construir entre tots un punt d’informació turística del poble a les oficines municipals, amb un recull dels diferents materials gràfics i de promoció dels diferents establiments. La valoració que se’n fa és positiva, ja que ha servit per crear sinergies entre empreses i aprendre què tenim per ser-ne bons prescriptors.


bottom of page