top of page

Curs de marxa nòrdica


Aquest mes de maig s’iniciarà un nou curs de marxa nòrdica dirigit per Thais Camps, fisioterapeuta del Centre Elna. Aquest curs ja es va realitzar l’edició passada i va tenir molt bona acollida entre la nostra població, i a partir de la demanda existent, des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament s’ha valorat de tornar-lo oferir aquest any 2018.

El curs de marxa nòrdica és una activitat que forma part del programa de promoció per la salut “Vilobí Saludable” que l’Ajuntament organitza amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

La marxa nòrdica és una manera de caminar que no inclou només l’acció de les cames, sinó també de la part superior del cos. Es tracta d’una activitat que pot ser realitzada per persones de totes les edats i condicions físiques i que, amb una tècnica correcta, provoca nombrosos beneficis per al nostre organisme.

El curs està format de sis sessions d’una hora i mitja cadascuna, que es realitzaran els dissabtes a les 9.00 hores. La primera s’iniciarà el dissabte 19 de maig i el punt de trobada serà la plaça de la Vila. Té un cost de 16 €/curs.

Les inscripcions es faran a l’ajuntament fins al 15 de maig.


bottom of page