top of page

Activitat YouMeKids al Parc dels Talls


YouMeKids és un magazine “per a famílies actives amb nens curiosos”. El proper 20 d’octubre de les 11 a les 14 h han preparat un matí per anar a la recerca de tresors, aprendre a cuinar pícnics de carmanyola, descobrir amb els binocles els ocells de la zona i fer-vos miniexperts a salvar vides! Us hi apunteu? YouMeKids ha preparat el següent programa:

11.00 h - 12.30 h. Joc de geocatching de la mà de YouMeKids. Us agraden els reptes? Hem amagat set enigmes al Parc del Talls de Vilobí del Penedès. Sereu capaços de trobar-los seguint les pistes? Preparats per convertir-vos en petits detectius?

12.00 h - 13.30 h. Show cooking “Pícnic de carmanyola” de la mà d’Una de Postres. Alba Molas us ensenyarà en un tres i no res unes receptes fàcils per preparar un pícnic per anar d’excursió. Estigueu atents, que necessitarà ajuda d’alguns petits cuiners!

12.00 h - 13.30 h. Taller “Auxili, què faig?”. De la mà de Víctor Molina, formador de Primers Auxilis, aprendrem què fer si trobem una persona inconscient al carrer, a casa o quan anem d’excursió. I és que aprendre a fer de petits infermers pot salvar una vida!

12.00 h-13.30 h. Fem de petits ornitòlegs de la mà de CEN / Pas de Pardal. Què en penseu de pujar al mirador del Pèlag Gran amb els binocles en mà per espiar les aus que habiten la zona? Junt amb en Pep Gavaldà i l’Enric Pàmies descobrireu algunes de les curiositats dels ocellets que hi viuen. Sereu capaços de trobar-los?

13.30 h - 14.00 h. Sorteig de set guies d’”Excursions amb Nens des d’una àrea de pícnic”, de Cossetània, entre entre els participants del geocatching i pícnic lliure.

Quant costa i com m’hi inscric? Activitat gratuïta per a subscriptors de YouMeKids (es pot fer de manera gratuïta al seu web). No subscriptors 5€/unitat familiar (unitat familiar = màx. 2 adults + 3 nens). Has d’enviar un un email abans del 19 d’octubre a admin@youmekids.com per reservar, amb el nom i cognom de tots els membres de la família i edat dels nens.

Què cal portar? Binocles, aigua, roba còmoda i sabates de caminar. Un pícnic, si us voleu quedar a dinar en acabar l’activitat.


bottom of page