top of page

Tot el que has de saber sobre el projecte Activa't


És un taller dirigit principalment a persones amb problemes de salut o aïllament social per disminució física, psíquica o mental que necessitin un espai de reforç i de suport més especialitzat. Està conduït per personal de l’Ajuntament, concretament per la treballadora familiar.

S’aprenen habilitats per a relacionar-se, compartir i expressar sentiments, es trenca amb l’aïllament i s'ajuda a millorar les relacions familiars i socials; les persones troben un espai on es pot treballar segons el seu ritme i les seves preferències, potenciant la seva participació i les seves aportacions a la resta del grup; s’afavoreixen els canvis tant personals com socials; dinamitza i consolida el teixit associatiu, fomentant la participació ciutadana, la solidaritat, la tolerància i la cooperació; permet un treball transversal que pugui incloure la persona dintre de la societat valorant el seu moment personal i facilita la creació de societats més tolerants, on tenen cabuda tots els éssers humans sense tenir en compte les seves diferències vers els altres.

Les sessions són els dilluns i dimecres de les 15 h a les 19 h. Per a més informació i inscripcions, cal trucar a l’ajuntament de Vilobí i preguntar per la treballadora social.


bottom of page