top of page

Vilobí és el segon municipi de la comarca en compliment de transparència


Recentment han sortit els resultats en matèria de transparència que elabora el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona i que avalua les bones pràctiques de la comunicació pública local a Catalunya pel que fa a la comunicació i la transparència. La valoració que s'ha fet de Vilobí del Penedès ha estat molt positiva, essent el segon ajuntament de la comarca de l'Alt Penedès en compliment de transparència, per sobre de Vilafranca del Penedès. Els criteris d'avaluació es poden consultar al web www.mapainfoparticipa.com. Aquesta és una bona notícia per al nostre municipi, ja que en els darrers anys s'han destinat esforços humans i recursos econòmics per tal de posar a l'abast del veïnat la màxima informació municipal.


bottom of page