top of page

Carnaval a Vilobí!


La Comissió de Festes de Vilobí ha organitzat una festa de Carnaval per al proper dissabte 9 de març. Com en els darrers anys, es farà un concurs de disfresses entre tots els participants. A les 17 h al Centre Cívic es farà la concentració de disfresses i inscripcions per al concurs. Les categories i els premis són els següents:

Millor disfressa infantil individual o parella (entrada infantil doble al Planeta Màgic); millor disfressa infantil en grup (entrada infantil al Planeta Màgic, màxim 6 nens); millor disfressa juvenil individual o grup de 12 a 18 anys (val entrepà i refresc al Jaume Via); millor disfressa adult individual o parella (val per un sopar per a dues persones al Jaume Via); millor disfressa adult en grup i millor disfressa i/o coreografia en grup (pernil).

A les 17.30 h començarà la rua i seguidament, zumba amb en Teru i la Patri. En acabar, es farà el lliurament de premis i es donarà berenar a tots els assistents.

Cal tenir en compte que el concurs de comparses comporta la mostra d’una coreografia en acabar la rua i que participaran al concurs tan sols les disfresses que s’hi hagin inscrit i portin la corresponent identificació. En cas que no tinguis cap disfressa preparada, anima’t i posa’t el que tinguis a mà!


bottom of page