top of page

A cent cap als 100! a Sant Joan de Vilatorrada


L’última passejada del programa “A cent cap als 100” ha estat a Sant Joan de Vilatorrada. Un total de 25 vilobinencs es van desplaçar fins a aquesta localitat. En arribar a Sant Joan es va esmorzar a la Sala de Cultura Cal Gallifa i cap a les deu del matí es va iniciar la passejada, en què després de passar la zona urbana es va agafar el camí direcció la muntanya de Collbaix. Es va continuar el camí fins arribar a la finca de Sant Joan i a la casa pairal de Mas Vilatorrada, les quals, les dues, donen nom a aquesta població. Tots els caminaires van gaudir d’un dia espectacular passejant entre els bonics paisatges del Bages. Els participants destaquen el bon ambient entre tots i el gran acolliment per part dels veïns santjoanencs.


bottom of page