top of page

Sobre la Llar d'Infants els Ocellets...


La llar d’infants Els Ocellets de Vilobí està situada al bell mig del municipi, envoltada de natura, i pensada i creada per donar resposta a les necessitats educatives, emocionals i socials dels infants i les seves famílies.

El centre acull infants de zero a tres anys i garanteix el dret a rebre una educació de qualitat, oferint un gran ventall d’oportunitats i vivències a través del joc, l’experimentació, la manipulació i el moviment. Sempre, respectant les necessitats individuals i el ritme de cada infant.

Disposa d’un equip educatiu estable, amb una formació de qualitat i preocupat per la seva formació i reciclatge continuat. L’equip treballa per un infant capaç, actiu, encuriosit, acompanyant-lo en el seu procés de creixement i autonomia. Dóna molta importància a les famílies a l’hora de desenvolupar el projecte educatiu, ja que es té la convicció que la seva implicació és una part molt important en l’educació dels infants.

Disposem d’una aula polivalent espaiosa i lluminosa; una de nadons (per a 8 infants de 4 mesos fins a l’any); una de caminants (per a 13 infants, d’1 a 2 anys), dues de grans (per a 19 infants de 2 a 3 anys) i un pati amb hort i jardí.

L’horari de l’escola bressol és de les 9 a les 13 h i de les 15 a les 17 h, amb servei de menjador de les 13 a les 15 h, amb flexibilitat d’entrada i sortida. També s’ofereix acollida de 8 a 9 h i permanència de 17 a 18 h en funció de la demanda. La llar d’infants està oberta des del segon dia laboral de setembre fins al 19 de juliol. Durant el mes de setembre, es fa horari d’adaptació, i al juliol, intensiu. Les vacances i els dies de lliure disposició es comuniquen a la reunió informativa que té lloc al mes de juliol.

El proper dia 27 d’abril de les 11 a les 13 h, es farà una jornada de portes obertes. Les famílies podran descobrir, passejar, mirar i preguntar tot allò que vulguin saber sobre el projecte educatiu. Tothom hi està convidat!


bottom of page