top of page

L'Estiu Jove des de la mirada jove


L’Estiu Jove per a molts és més que un casal, són 3 setmanes en les quals coneixeràs els que seran els teus amics durant temps. En aquests 15 dies els joves que ens hi apuntem deixem a un cantó les nostres preocupacions, anem a l’Estiu Jove a passar-nos-ho bé i la veritat és que ho aconseguim.

Esperem amb ànsia que arribi la primera setmana de juliol. Els primers dies els passem una mica nerviosos, no coneixem els monitors ni molts companys, però a mesura que passen els dies i anem fent les activitats, ens anem relacionant i creem un vincle molt fort entre nosaltres, que ens va unint un a un fins a formar la família que es crea cada any. Aquí mai hi ha conflictes, tot és diversió i ganes de fer coses noves.

Els que entren nous, per primer any, diuen: “L’Estiu Jove és un casal d’estiu que crec que és molt complet en quant a activitats. Aquest és el primer any que hi anava i m’ho he passat molt bé. M’agradaria tornar-hi, ens ho passem molt bé i fem amistats noves i de diferents edats. Jo crec que qualsevol jove hauria d’apuntar-s’hi, ja que és el millor casal que es pot trobar, ens donen un tracte que val molt la pena”. D’altres, en el seu últim any aquí, diuen: “Ja fa 3 anys que vinc a l’Estiu Jove. Vaig apuntar-m’hi perquè les meves amigues m’hi van animar. Aquest any ha sigut l’últim i m’ho he passat cada any millor. Estàs amb els teus amics, he conegut una gent de deu i entre tots, monisinclosos, hem creat una família molt maca. L’Estiu Jove de Vilobí val molt la pena”. Sens dubte, s’ha de viure.

Anna, Martina, Laia G, Laia P, Carla A, Carla E i Clàudia.


bottom of page