top of page

Inicia el cicle de marxa nòrdica


El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en aquest projecte impulsat per la Diputació de Barcelona i que compta ja amb l’adhesió de vuitanta municipis de tota la província. L’objectiu del cicle és promoure l’esport saludable i fomentar les relacions interpersonals entre el col·lectiu de gent gran.

Fa un parell d’anys, la Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona va apostar per una tecnificació del cicle de passejades i el va convertir en un cicle de caminades de marxa nòrdica. Aquesta temporada 2019-2020, Vilobí del Penedès compartirà camí amb els municipis de Sant Celoni, Calella i Cornellà.


bottom of page