top of page

Xevi Verdaguer, a Vilobí el 6 de novembre


El proper 6 de novembre a les 19.00 h, el reconegut i mediàtic Xevi Verdaguer serà al Centre Cívic de Vilobí del Penedès per parlar sobre “La influència de l’intestí en la salut emocional”. La xerrada es centrarà en com la salut d’aquest òrgan juntament amb altres factors ambientals, com inflamacions cròniques, infeccions virals, estrès, insomni..., són els responsables d’alteracions en l’estat d’ànim de les persones. S’explicarà com identificar què desencadena l’ansietat i s’ensenyarà a millorar la microbiota i la connexió intestí-cervell.

L’entrada val 10 € i es podrà comprar a l’ajuntament o el mateix dia de l’esdeveniment. Els veïns i veïnes del municipi tenen l’accés gratuït, però han d’inscriure’s abans del migdia del mateix dia a les oficines municipals (en cas que no ho facin, es cobrarà el preu de l’entrada general).

Xevi Verdaguer és l’autor de l’exitós llibre Transforma la teva salut. Col·labora en diversos programes de ràdio i televisió, realitza conferències i té dues consultes pròpies. La visió holística de Verdaguer sobre el cos humà l’ha convertit en un professional de primer nivell en l’àmbit de la salut i l’alimentació.


bottom of page