top of page

8è Duatló de Muntanya dels Pèlags

El passat 19 gener es va celebrar el ja tradicional Duatló dels Pèlags; enguany n’era la vuitena edició i, com no podia ser d'una altra manera, gràcies a vosaltres ho vam fer possible. Una norantena de voluntaris i voluntàries de totes les edats van matinar per col·laborar amb el poble i fer del 8è Duatló dels Pèlags un èxit.

Hi van participar 201 corredors i corredores vinguts d’arreu de Catalunya per disputar la sisena i última cursa del campionat de Catalunya, puntuable per a la Copa Catalana i la lliga de clubs de duatló de muntanya. El primer corredor va completar el circuit en 1 hora i 20 minuts, i la primera noia ho va fer al cap de 18 minuts. Amb aquests temps podem confirmar que tots els participant es prenen la cursa com un repte i donen el millor de si mateix, un dels valors més destacats de l’esport. Enguany quatre corredors locals van participar-hi, tots van arribar a meta i aprofitem per felicitar-los.

Res d’això seria possible si no comptéssim amb la col·laboració de totes les empreses que d’una manera o altra ens donen suport i ens ajuden amb aquesta cursa, i per descomptat, la de tots els voluntaris i voluntàries que permeten que tots els corredors i corredores poguessin seguir el circuit sense cap dificultat i sent animats en tot moment.