top of page

Activitats de Nadal a Vilobí

Decora la porta de casa teva!

El dijous 12 de desembre a les 18.00 h a Cal Boter es farà un taller de decoració nadalenca amb QuitiQuilma. La sessió és de dues hores i el preu per participar-hi és de 10 € (inclou material i refrigeri). Vine a crear una corona per decorar la porta de casa teva aquest Nadal!


Taller de galetes nadalenques

Aprèn a fer galetes per acompanyar els àpats d’aquest Nadal amb l’Àstrid Barqué. El taller, adreçat al públic familiar, es farà el 18 de desembre a les 17.30 h. Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament fins dos dies abans de l’esdeveniment. El preu per a participar-hi és de 5 €.


Tornen els dies més màgics de l’any!

El proper 17 de desembre a les 17.30 h, el patge reial visitarà Vilobí per recollir totes les cartes dels nens i nenes del municipi. Amb motiu d’aquesta cita, la Comissió de Festes ha organitzat un contacontes Explica'm un Nadal molt especial i un berenar de coca i xocolata!


D’altra banda, el dia 5 de gener al vespre tindrà lloc la Cavalcada de Reis, que seguirà amb el lliurament casa per casa dels regals. Per a més informació, podeu contactar amb l’Ajuntament via telefònica o a través del correu vilobi@diba.cat.


bottom of page