top of page

Afectacions COVID 19

Davant la crisi sanitària provocada per la transmissió del coronavirus, i amb l’objectiu de preservar la protecció i la integritat de les vilobinenques i dels vilobinencs, s'ha decretat la suspensió dels actes que organitza l'Ajuntament durant un mínim de dues setmanes a partir de demà divendres 13 de març. Per tant, es cancel·len les totes les activitats municipals (EEM, Aula de Cultura, sortides, etc...).


El Casal de la Gent Gran i les instal·lacions esportives romandran tancades (no s'hi podran dur a terme altres activitats), i es recomana la no celebració d'actes amb grans aglomeracions de persones.


🏫 CENTRES EDUCATIUS: l'escola Llebeig i la llar d'infants Els Ocellets de Vilobí romandran tancats del 13 al 27 de març, ambdós inclosos.


🏨 CAP: Degut a l’episodi del nou coronavirus, i com a mesura de contenció de l’activitat, s’ajornen les proves complementàries i visites no urgents. Els controls dels pacients crònics estables i controls de pediatria (exceptuant la revisió de nou nat, de 6 mesos i si implica administració de vacunes) hauran d’esperar unes setmanes per programar les visites. Es prioritzaran les visites que siguin susceptibles de ser resoltes de manera no presencial, telefònicament, La Meva Salut (LMS), e-consulta, etc. Disculpeu les molèsties i gràcies per la vostra col·laboració.


És necessari enviar un missatge de prudència al veïnatge perquè segueixin atentament les recomanacions i disposicions de la Generalitat de Catalunya i d'altres autoritats sanitàries.L'Ajuntament seguirà l’evolució d’aquesta emergència sanitària per preveure altres possibles afectacions internes i externes. Lamentem les molèsties i agraïm la predisposició i la comprensió per afrontar aquesta situació excepcional.Vilobi del Penedès a 12 de març de 2020

bottom of page