top of page

CAMINADA DE MARXA NòRDICA EN FAMíLIALa Gerència de Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de diferents municipis de la província, aquest any arrenca un projecte nou, que és el CIRCUIT DE CAMINADES DE MARXA NÒRDICA EN FAMÍLIA. El Circuit està format per 10 caminades diferents, gràcies a la implicació de 10 municipis de la província de Barcelona, que es convertiran en seus de cadascuna de les caminades en aquest 2022. Vilobí del Penedès formarà part d’aquest projecte i la caminada es farà el proper diumenge 24 d’abril.


L’activitat està oberta a tota la ciutadania i, principalment, s’adreça a famílies amb infants a partir de 6 anys i/o a grups d’amics. Les diferents caminades es faran en diumenge i caldrà fer-hi la inscripció prèvia a través del web d’esports de la Diputació de Barcelona.


Durant cada jornada estan previstes activitats complementàries a la caminada, com una formació bàsica de marxa nòrdica i un taller educatiu per a infants entre 9 i 11 anys, així com un taller de jocs infantils en el qual també podran participar infants a partir de 6 anys.


Les inscripcions seran gratuïtes i per ordre de formalització, fins que s’esgoti la disponibilitat de places. El nostre desig és que sigui un projecte solidari, per això, per completar la inscripció, us emplacem a col·laborar en la campanya de recollida d'aliments que es realitzarà a totes i cadascuna de les caminades en què vulgueu participar.


Es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en tinguin, i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d'accidents.Comments


bottom of page