top of page

Caminada de Marxa Nòrdica en família a Vilobí

Vilobí del Penedès va acollir, el diumenge 24 d’abril, la primera matinal de marxa nòrdica en família del municipi, en el marc del cicle que la Diputació de Barcelona organitza en una desena de municipis. La marxa va aplegar més d’un centenar de persones, que van recórrer un trajecte de 7,8 quilòmetres en la caminada llarga i de 4,5 quilòmetres en la caminada curta. Es va comptar amb la col·laboració de 15 voluntaris del municipi que van acompanyar en diverses tasques durant tota el matí.


La jornada es va iniciar amb un taller de marxa nòrdica, dirigit per monitors especialitzats de marxa nòrdica de la Diputació, i amb un taller educatiu per als més petits que va consistir en un joc de pistes i al final van acabar elaborant una flor aromàtica amb herbes que ells mateixos havien collit. En finalitzar els dos tallers es van iniciar les dues caminades. Quan van arribar de la caminada curta, els infants van poder gaudir d’una gimcana de jocs esportius, com el 3 en ratlla, el joc del paracaigudes o el del circuit agilitat.


L’activitat es plantejava també amb fins solidaris, per la qual cosa, els participants van contribuir aportant productes d’alimentació bàsics que anaven destinats a la població ucraïnesa. Es van recopilar uns 40 quilos d’aliments.


La propera caminada prevista del cicle de caminades de marxa nòrdica es realitzarà a Prats de Lluçanès el proper diumenge 22 de maig.

Comments


bottom of page