top of page

Celebrem les festes de Nadal amb alegria i amb seny, amb il.lusió i amb responsabilitat

Benvolgudes veïnes/benvolguts veïns,


Ha arribat aquest Nadal d’una manera ben estranya. Qui ens havia de dir ara fa un any que aquest Nadal hauríem de comptar quants som al dinar, que ja no ens abracem, no ens donem la mà, que faltarien algunes de les persones que estimem sense que el seu estat de salut ens ho fes sospitar... i així tantes coses de la nostra vida quotidiana que han canviat per un virus que ni tan sols veiem, de tant petit com és, i que ha trastocat el món sencer. Un Nadal estrany, sí, però hem d’unir la nostra capacitat de resiliència, la de cada un de nosaltres, perquè aquestes festes continuïn essent allò que han estat sempre en la nostra cultura i en la nostra idiosincràsia: festes de gaudir de la família, de viure la il·lusió dels infants, de retrobaments (ni que hagin de ser telemàtics). Aprenguem dels petits, posem-hi il·lusió i esperança.

Tot fa preveure que aviat trobarem l’aliada que ens permetrà recuperar la normalitat en les nostres vides. Parlo de l’esperada vacuna, que seria el millor regal de Reis per a tots nosaltres. Mentre això arriba, però, no abaixem la guàrdia. Fem-ho per nosaltres i per la nostra família, els nostres amics, els nostres companys de feina, els nostres veïns, les persones que no coneixem i que ens trobem pel carrer, a les botigues; siguem responsables. Celebrem les festes de Nadal amb alegria i amb seny, amb il·lusió i amb responsabilitat. Però sobretot no ens oblidem de celebrar-les.


En nom propi, de tot el consistori i del personal municipal us desitjo un Bon Nadal i tota l’esperança i il·lusió per al proper 2021.


Francesc Xavier Edo Vargas.

Alcalde-

Kommentare


bottom of page