top of page

Cicle de caminades de Marxa Nòrdica per la gent gran

Després de gairebé dos anys sense poder-les fer per la pandèmia, torna el Cicle de Passejades per a la Gent Gran que s’organitza des de la Regidoria de Gent Gran i Esports de l’Ajuntament, conjuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona. Enguany, els municipis que farem els intercanvis amb Vilobí en el cicle de caminades són: Corbera de Llobregat, Mediona i Cerdanyola del Vallès. Totes es faran en dimecres i la primera d’elles es farà el dia 24 de novembre, i serà un recorregut d’entre 6 i 7 quilòmetres fins al monestir de Sant Ponç de Corbera de Llobregat.


Les passejades següents es duran a terme els següents dies: dimecres 2 de febrer de 2022 al municipi de Mediona, dimecres 4 de març a Vilobí del Penedès, i la darrera serà el 6 d'abril a Cerdanyola del Vallès. La novetat d’enguany és que a causa de la covid-19, s’han suspès els dinars de germanor entre els quatre municipis. Així doncs, les quatre caminades s’iniciaran al voltant de les 9 h, primer

esmorzarem com ja acostumàvem a fer, però aquest any a l’aire lliure, i després iniciarem les passejades.


L’horari d’acabar serà al voltant de les 13.00 o 13.30 h perquè puguem retornar cap als nostres municipis per dinar. La idea inicial és que es pugui realitzar la cloenda del Cicle de Passejades, que acostuma a celebrar-se cap al mes de maig. Només cal recordar que per poder participar a la cloenda, cal que els participants assisteixin a un mínim de tres de les quatre caminades.


Totes aquelles persones interessades a participar en el Cicle de Passejades s’hi hauran d’apuntar trucant a l’ajuntament. Iniciem de nou, doncs, les caminades amb moltes ganes! Apunteu-vos-hi!

Comments


bottom of page