top of page

Concurs de fotografia amb motiu del 8 de març


Cada any l’Ajuntament de Vilobí del Penedès realitza actes i activitats emmarcades en la data del 8 de març, Dia Internacionals de les Dones. Aquesta és una data que posa de manifest la lluita de moltes dones al llarg de la història per aconseguir la igualtat de drets. Aquest any, celebrarem la primera edició del concurs de fotografia digital per la igualtat de gènere, que té com a objectiu instaurar el principi d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones fomentant la consciència i participació de la ciutadania.


BASES DEL CONCURS:

1. TEMÀTICA

Dia Internacional de les Dones, 8 de març. Les fotografies han de reflectir la igualtat entre dones i homes en accions quotidianes. (ex. conciliació laboral, sororitat femenina, comunicació no sexista, esport femení, etc.).

2. PARTICIPANTS

Poden participar-hi totes les persones que viuen a Vilobí del Penedès majors de 16 anys. La participació és totalment gratuïta.


3. PRESENTACIÓ

• El període de presentació de les obres serà del 8 de febrer al 31 de març de 2021 i s’ha d’enviar també en format digital (format JPG) al correu electrònic vilassl@diba.cat.

• Les fotografies poden ser en blanc i negre o color.

• Cada participant podrà enviar fins un màxim de tres fotografies.

• A part de la fotografia, s’enviarà també un document word on constin les següents dades: el nom i cognoms de l’autor/a de la fotografia, el títol de l’obra, l’adreça, el telèfon, ll'edat, el DNI/NIF i el correu electrònic. En el concepte quan envieu el correu, haureu d’escriure la següent referència “I Concurs de fotografia per la Igualtat de Gènere de Vilobí del Penedès”.

• El no compliment d’aquests requisits de presentació serà motiu d’exclusió del concurs.


4. VALORACIÓ DELS TREBALLS

El jurat encarregat d’avaluar les fotografies estarà compost per persones que configuren la Comissió d’Igualtat de gènere de l’Ajuntament i per una persona experta en fotografia. Es valorarà l'originalitat i qualitat de les fotografies, el possible impacte que puguin tenir i la idoneïtat amb el tema principal del concurs.


La deliberació del jurat es farà durant la primera setmana d'abril. Només es podrà premiar una de les fotografies que hagi enviat cada participant.


5.PREMIS

- 1r premi: Un àpat per a dues persones al restaurant La Taba

- 2n premi: val de 60 € per a utilitzar a la perruqueria de Vilobí

- 3r premi: Val de 40 € per a utilitzar al Bar Restaurant Jaume Via


6.PUBLICACIÓ DE LES FOTOS

La participació en el concurs comporta l’autorització a l’ajuntament de Vilobí a fer pública l’obra presentada, així com els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i exposició en qualsevol modalitat.

7.ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les bases, així com l’autorització per a la difusió de les fotografies enviades, sempre sense ànim de lucre.


Per a qualsevol dubte o informació sobre el concurs podeu trucar al telèfon 938978980 o posant-vos en contacte per correu electrònic al vilassl@diba.cat

Kommentare


bottom of page