top of page

El Forn de Vilobí amplia els seus serveis

En tots els comiats hi ha també benvingudes. En l’anterior butlletí vam explicar que la Mª Teresa, l’Arturo, la Pepita i l’Antonio feien un pas enrere, però en aquest, que l’Alba, la filla de la Marga i el David del forn, el fa endavant. Les generacions generen moviments, canvis, relleus, i ho fan deixant empremta. Així, el forn de Vilobí, comença la dècada amb més serveis i la voluntat de “fer poble” i dinamitzar-lo.


El forn de Vilobí comença l’any amb novetats i pren un nou impuls des de principi de gener amb la introducció de tot tipus de productes d’alimentació: conserves, verdura, fruites, refrigerats, xarcuteria i productes de la llar.


Pel que fa al pa, han incorporat nous pans amb farina d’espelta, que en tot cas se serviran per encàrrec. Però si aneu a la botiga —a la plaça Major—, hi trobareu una oferta més variada de brioxeria i coques. En trobareu de forma de crema, pinyons, fruita, llardons, xocolata, cabell d’àngel, o la típica coca de trenes que tant agrada als més petits. Així mateix, conservaran l’oferta de rebosteria, pastissos, mousse, bandes de crema i fruita i lioneses, elaborats de manera totalment artesanal, sense additius ni conservants.


També recuperaran l’elaboració de pizzes artesanes, en aquest cas es faran en un forn de pedra i es podrà escollir entre dues masses de pizza: la clàssica o la d’espelta integral.

Precisament l’Alba —filla dels propietaris— assegura que molts clients els havien demanat de recuperar les pizzes que ja havien fet fa uns anys enrere. Opcionalment es podran portar a domicili gratuïtament de dilluns a diumenge de les 7 del vespre a les 10 de la nit.La Marga i el David van obrir el forn de Vilobí l’any 1987, a l’altre cantó de la plaça Major. En aquell moment no hi havia forn al poble. Allà s’hi van estar més de deu anys fins que van decidir-se a fer-se la casa i instal·lar el negoci als baixos. Ara enceten una nova etapa amb la voluntat d’impulsar aquesta aposta com un projecte de futur per a ells, i una eina de dinamització del poble. Per això, ens conviden a “fer poble” i gaudir de tot el que ens ofereix el forn de Vilobí.

bottom of page