El Forn de Vilobí amplia els seus serveis

En tots els comiats hi ha també benvingudes. En l’anterior butlletí vam explicar que la Mª Teresa, l’Arturo, la Pepita i l’Antonio feien un pas enrere, però en aquest, que l’Alba, la filla de la Marga i el David del forn, el fa endavant. Les generacions generen moviments, canvis, relleus, i ho fan deixant empremta. Així, el forn de Vilobí, comença la dècada amb més serveis i la voluntat de “fer poble” i dinamitzar-lo.


El forn de Vilobí comença l’any amb novetats i pren un nou impuls des de principi de gener amb la introducció de tot tipus de productes d’alimentació: conserves, verdura, fruites, refrigerats, xarcuteria i productes de la llar.


Pel que fa al pa, han incorporat nous pans amb farina d’espelta, que en tot cas se serviran per encàrrec. Però si aneu a la botiga —a la plaça Major—, hi trobareu una oferta més variada de brioxeria i coques. En trobareu de forma de crema, pinyons, fruita, llardons, xocolata, cabell d’àngel, o la típica coca de trenes que tant agrada als més petits. Així mateix, conservaran l’oferta de rebosteria, pastissos, mousse, bandes de crema i fruita i lioneses, elaborats de manera totalment artesanal, sense additius ni conservants.


També recuperaran l’elaboració de pizzes artesanes, en aquest cas es faran en un forn de pedra i es podrà escollir entre dues masses de pizza: la clàssica o la d’espelta integral.

Precisament l’Alba —filla dels propietaris— assegura que molts clients els havien demanat de recuperar les pizzes que ja havien fet fa uns anys enrere. Opcionalment es podran portar a domicili gratuïtament de dilluns a diumenge de les 7 del vespre a les 10 de la nit.La Marga i el David van obrir el forn de Vilobí l’any 1987, a l’altre cantó de la plaça Major. En aquell moment no hi havia forn al poble. Allà s’hi van estar més de deu anys fins que van decidir-se a fer-se la casa i instal·lar el negoci als baixos. Ara enceten una nova etapa amb la voluntat d’impulsar aquesta aposta com un projecte de futur per a ells, i una eina de dinamització del poble. Per això, ens conviden a “fer poble” i gaudir de tot el que ens ofereix el forn de Vilobí.