top of page

El Nadal a VilobíL'Espai Sènior i l'Activa't celebren el Nadal


El dia 19 de novembre vam tenir l'oportunitat d’aprendre, de la mà de la nutricionista Esther Milà, a elaborar dues receptes sense gluten: un pa de pessic i unes galetes. El taller va tenir lloc a l’Espai Cultura i hi van participar 8 persones.


El dia 22 de desembre no ens va tocar la loteria però vam poder gaudir d’una molt bona estona. Com ja és tradicional, coincidint amb les festes de Nadal es fa un bingo! Es van repartir molts premis (6 bingos i 6 línies) i va ser una tarda molt agradable i divertida per a totes les persones assistents, que van rondar la vintena. Degut a les mesures covid-19, es va suspendre el berenar previst.


Taller de corones de Nadal


El passat dijous 16 de desembre Quitiquilma ens van venir a fer un taller de Nadal, una corona de Nadal. Un taller creatiu, en el qual es van utilitzar elements reciclats com ara roba combinats amb elements florals com l’eucaliptus que van fer que l’elaboració final fos una preciosa corona de Nadal per decorar la porta de cada casa.


Visita del Patge Reial


El dissabte 18 de desembre el patge reial va visitar Vilobí per recollir totes les cartes dels infants i fer-les arribar a SSMM els Reis Mags d’Orient. Mentre el patge atenia personalment els infants, aquests van poder passar-s’ho d’allò més bé saltant a l’inflable situat a la plaça Major i així es feia més curt el temps d’espera per lliurar les cartes. També va haver-hi coca i xocolata per a tots els assistents.


Concert de Nadal


El passat 2 de gener vam poder gaudir del concert de Nadal a càrrec de la Coral Sant Sadurní. Degut a l’alt nombre de baixes, es va haver de reduir el format del concert i prescindir de l’orquestra de cambra. Una cinquantena de persones es van reunir a la sala del local Jaume Via per escoltar un gran i variat repertori de nadales d’arreu seguit de diverses obres de Bach i Mozart acompanyades de piano. L’actuació es va desenvolupar amb totes les mesures de prevenció per la covid-19, amb distàncies, control d’aforament i ús de gel i mascareta obligatoris. Gràcies a les veïnes i veïns de Vilobí i al públic en general per apostar per la cultura segura. Tota la recaptació de la venda d’entrades es destina a la Marató de TV3 i ha estat un total de 380 €.


Arribada dels Reis Mags


Aquest any, els Reis Mags d’Orient, a causa de les circumstàncies actuals, han hagut d’adaptar-se a les mesures de seguretat i a les noves restriccions. Durant la nit del 5 de gener no vam poder rebre ses majestats i els seus patges al Pèlag Sec com estava previst, però sí que els vam poder veure en una cavalcada pels carrers de Vilobí amb les seves carrosses. Durant la cavalcada, els reis i patges no es van poder apropar a fer-se fotos amb les nenes i nens, però sí que es van poder repartir regals sempre complint amb les mesures de prevenció. Cal agrair a tots els membres de la Comissió de Festes el seu esforç, dedicació i compromís durant els dies previs per la preparació de carrosses i organització de la cavalcada. Sou un gran equip!!!
bottom of page