top of page

La Selvatana tornarà a Vilobí per Nadal

El proper 20 de desembre a la tarda i al local Jaume Via, podrem gaudir del gran concert de Nadal a càrrec de l’Orquestra Selvatana. Aquest any, en suspendre’s la festa major, no vam poder gaudir del seu concert. Amb la voluntat, d’una banda, de donar suport al món de la cultura, que està vivint un moment molt complicat, i de l’altra, d’oferir un contingut cultural de qualitat i sense necessitat de desplaçar-se del municipi, s’ha cregut oportú oferir aquest concert als veïns i veïnes de Vilobí.

Les entrades tindran un preu de 7 € per als empadronats a Vilobí i 12 € per als de fora, dels quals 2 € aniran destinats a la Marató de TV3. Per poder complir amb les restriccions d’aforament del moment, les entrades s’adquiriran únicament mitjançant venda anticipada a l’ajuntament de Vilobí del 7 al 16 de desembre.


Esperem que el concert tingui una bona acceptació entre els veïns i veïnes i que serveixi de cloenda d’un any extremament diferent, especial i complicat per a tots.


Nota: en cas d’anul·lació del concert per motius derivats amb la pandèmia de la covid-19, es retornaran els diners de l’entrada. En compliment amb les mesures de prevenció de la covid-19 us recordem que és obligatori l’ús de mascareta i mantenir la distància d’1,5 metres entre persones.

Comments


bottom of page