top of page

Més de 80 sancions durant l'estiu amb motiu de l'incompliment la normativa del Parc dels Talls

Aquest estiu s’han realitzat més de 80 actes de denúncia a causa de mals comportaments per part dels usuaris i usuàries en relació amb els usos i la normativa vigent al Parc dels Talls. Cal destacar que cap persona del municipi ha estat denunciada per males pràctiques en aquest espai. Això evidencia el fet que els veïns i veïnes de Vilobí estimen aquest espai i el respecten.

Com cada any, durant l’estiu s’incrementa significativament la presència de guardes a la zona dels pèlags. Enguany s’ha augmentat en una xifra total de 30 hores més la vigilància del parc durant l’estiu. Des que la zona dels pèlags es va cedir a l’Ajuntament, ara fa sis anys, Vilobí destina anualment una partida important a la preservació del Parc dels Talls (20.000 €) i tres cops per setmana la brigada treballa per mantenir el parc en bon estat.

El Parc dels Talls és un espai que cal conservar i que hauríem de poder i voler compartir amb totes aquelles persones que el vulguin visitar. No obstant, des de l’Ajuntament, i també com a vilobinencs, hem de seguir posant-hi atenció, prenent mesures per prevenir determinats comportaments i fent pedagogia de la importància que els pèlags segueixin sent un espai tranquil i on gaudir de la natura i l’entorn.

bottom of page