top of page

Resum del Nadal a Vilobí

Taller de corones de Nadal.

Gairebé tothom comencem el desembre pensant només en les festes de Nadal. Ens preparem i ambientem la casa com si d’un ritual es tractés. En aquest sentit, el passat 12 de desembre es va dur a terme una activitat de corones de Nadal amb Quiti Quilma. Al taller hi van participar sis persones, que van poder gaudir d’una tarda diferent amb berenar inclòs.


Taller de galetes saludables i de Nadal. El 18 de desembre també es va realitzar una activitat prèvia a les festes de Nadal, en aquest cas, adreçada als més petits i les seves famílies. Es tracta, novament, d’un taller d’alimentació saludable amb l’Àstrid Barqué i Vitampleni, dels que ja es fan de manera periòdica al municipi.


Lliurament de cartes al Patge Reial. Vilobí ha viscut aquest final d’any uns dies plens de màgia. El dia 28 de desembre, en un acte organitzat per la Comissió de Festes, es va donar rebuda al Patge Reial, que va recollir les cartes i els desitjos dels més petits del municipi. Per fer l’espera més amena, els assistents van poder gaudir de l’espectacle, en format contacontes, Explica’m un Nadal. A més, el restaurant Jaume Via va contribuir a endolcir la tarda amb una xocolata desfeta boníssima.

Nit màgica a Vilobí. El dia més màgic de l’any, però, va ser la nit del 5 de gener. Aquest any, la Comissió de Festes va preparar una rebuda dels Reis Mags d’Orient diferent i única com ho era la ubicació escollida, el Pèlag Sec del Parc dels Talls. Així, Vilobí va escollir un dels indrets més especials del municipi per a la nit més especial i il·lusionant. Després de les paraules i el lliurament de les claus del poble per part de l’alcalde, Francesc Edo, va començar la cavalcada de Reis, que va repartir regals casa per casa. Volem fer un agraïment especial a la tasca en l’organització d’aquest esdeveniment a la Comissió de Festes, que a més de procurar que tot sortís molt bé, han fet possible que els patges I reis poguessin lluir nou vestuari. També volem aprofitar aquest espai per donar les gràcies a totes les persones que van col·laborar a fer màgia!


LLAR D’INFANTS: Sorteig de la Panera de Nadal. Us presentem les famílies guanyadores de la panera de Nadal: Oliva Giménez i Muela Carrillo. Moltes felicitats, esperem que l’hàgiu gaudit d’allò més!


LLAR D’INFANTS: Visita del Patge Reial. El Patge Reial no va voler perdre la oportunitat de conèixer de ben aprop els més petits del municipi. Dimecres 8 de gener, va visitar-nos a la llar d’infants.


Comments


bottom of page