top of page

REUNIó INFORMATIVA DEL CASAL D'ESTIU I L'ESTIU JOVE

Un any més arriba l’estiu a Vilobí i també els programes de lleure per a infants i joves. El Casal d’estiu i l’Estiu Jove tornaran amb propostes per tal de fer gaudir al màxim a tothom qui hi participi. El dia 20 de maig en farem les presentacions, seran al local Jaume Via. A les 19.30 h la del Casal d’estiu i a les 20.15 h la de l’Estiu Jove.

Allà concretarem les activitats, donarem a conèixer l’equip de monitores i monitors del Casal d’estiu i l’Estiu Jove, informarem de les sortides, explicarem el funcionament d’enguany i resoldrem els dubtes i qüestions que sorgeixin.


Vivim encara uns temps incerts i acceleradament canviants pel que fa a temes relacionats amb la pandèmia generada per la COVID-19 i no sabem el detall de les normatives concretes que s’hauran d’aplicar en els programes de lleure a Catalunya, però, siguin quines siguin, les aplicarem i seguirem tots els protocols que calgui.


I malgrat la situació actual i els temps que corren, l’equip de monitores i monitors treballarà, com sempre, amb la màxima il·lusió i compromís perquè nenes, nens i joves puguin gaudir d’un estiu ple de bons moments compartits amb amigues i amics. Estem preparats! Que comenci la festa!Comments


bottom of page