top of page

Un curs únic a la llar d'infants Els Ocellets


Valorem aquest curs d’escola bressol?... Vinga, som-hi!


Val a dir que vam començar amb molta incertesa i preocupació, no sabíem com anirien les coses!


La primera preocupació va ser com aniria l’adaptació...

Oh! Els pares i mares no podien entrar a l’aula i fer companyia als seus petits o petites, això va ser difícil d’organitzar (ens agrada fer una adaptació pausada, tranquil·la, en què els pares/mares i infant se sentint còmodes i acompanyats!), però entre tots i totes ho vàrem aconseguir (en petit grup i a l’aire lliure ho vam poder fer)!!!

L’altra cosa que ens va fer perdre una mica la identitat d’escola van ser els grups bombolla, estàvem acostumats a compartir molts moments junts. Al matí ens trobàvem tots/es a l’aula polivalent, compartíem tardes, hores de dinar... Però això ens ha permès viure més en petit grup, a escoltar i atendre les petites coses del dia a dia, a unificar-nos com a grup petit, a tenir uns referents més clars, i a conèixer-nos millor.

Com podeu veure, sempre hem de treure la part positiva de les coses, i ara que ja acabem podem afirmar que ha estat un bon any, tot i les circumstàncies en què vivim.

Creiem que l’èxit de tot és la confiança, l’escolta i el respecte que ens hem tingut entre tota la comunitat de l’escola bressol.

Només ens queda donar gràcies a les famílies per confiar en l’escola bressol i deixar-nos a les nostres mans el tresor més gran que tenen, els seus fills i filles.


Les educadores de la Llar d'Infants Els Ocellets

Comentários


bottom of page