GASTRONOMIA

Restaurants reconeguts comarcalment per l’exce·lent combinació entre la cuina tradicional i mediterrània i l’aposta fidel per a l’adaptació de la carta segons els productes de la terra i del temps. A tot això, cal sumar-hi un tracte excel·lent als clients.

 

 

1/8

• BAR-RESTAURANT JAUME VIA
Situat al bellmig del centre social del nostre poble, al Centre Cívic on es realitzen les activitats culturals més importants del municipi. Un bar-restaurant especialitzat en cuina tradicional mediterrània i dirigit per Carles Colomé. Ofereix menú diari, de caps de setmana, carta i també menjars per a grups nombrosos. Si el que busques és la millor relació qualitat-preu, prova’l!


CONTACTA

Bar-Restaurant Jaume Via, Centre Cívic
Plaça de la Vila, Vilobí del Penedès (08735) – Barcelona
Telèfon: 34+ 93 897 83 81

•CAL TRES PAMS
Restaurant reconegut més enllà de les nostres comarques per les seves especialitats en forn de llenya I també en carns a la brasa. Es troba situat a la zona dels pèlags de Vilobí, un entorn únic i mereixador de la qualitat de la carta d’aquest restaurant. Cal reservar hora, ja que Cal Tres Pams només està obert els migdies de caps de setmana i en privat.CONTACTA:

Cal Tres Pams

barri Guixeres de dalt, s/n. Vilobí del Penedès (08735) – Barcelona
Telèfon: 34+93 897 80 89

1/3

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal