top of page

Salutació de l'alcaldessa

Ester Vallès

Estimades veïnes i estimats veïns,

Per mi és un plaer i un orgull dirigir-me a vosaltres com a alcaldessa de Vilobí del Penedès. Aquest poble que m’ha vist néixer i créixer i que tant m’estimo.

Quin honor i quina il·lusió ser la primera dona que ocupa aquesta responsabilitat al capdavant de la institució més propera a totes i tots vosaltres, l’Ajuntament. Un paper que sempre havia estat reservat als homes, i que ara obre la porta a tantes i tantes dones, trencant les barreres que encara ara ens invisibilitzen.

Com a alcaldessa, vull que compteu amb mi, que sapigueu que estic al vostre servei, que vull treballar amb rigor, persistència i responsabilitat per millorar la vida de les persones que viuen al nostre poble.

Aquest camí serà possible amb els meus companys de viatge, que m’han fet confiança i que m’acompanyaran durant tot aquest temps. Tingueu ben present que ens deixarem la pell per fer que Vilobí i la seva gent visqui millor. Fent que sigui un municipi ric amb un teixit associatiu i cultural viu i vibrant. Un municipi ple d’oportunitats per al nostre projecte de vida. Aquest és un projecte de govern que no vol deixar a ningú enrere, un projecte participatiu, consultiu, on posem les persones al centre. Un projecte respectuós amb el nostre entorn. Volem treballar perquè tothom senti que té un equip de persones que treballen incansablement, dia a dia, i sobretot, de la vostra mà.

Entomo aquest repte amb tota la responsabilitat envers vosaltres, amb el màxim respecte. Amb el compromís ferm amb totes i tots vosaltres, conscient que us tinc al costat per aportar i enriquir el projecte de municipi que volem.

bottom of page