top of page

 

Benvinguts a l’escola bressol Els ocellets de Vilobí del Penedès, situada al bell mig del Penedès, envoltada de natura. Acollim infants del primer cicle d’educació infantil (dels 4 mesos als 3 anys).

 

Som un equip de 5 educadores, amb experiència i preocupades per la nostra formació. Creiem que la nostra tasca és la d’acompanyar amb afecte i respecte, amb confiança plena en les seves capacitats i possibilitats de desenvolupament. ​El nostre objectiu principal és acompanyar les famílies en l’educació dels seus petits. El respecte, la confiança i la flexibilitat són els eixos que defineixen la nostra relació amb les famílies, basades en el bon tracte, el respecte i la complicitat.

 • Un espai de comunicació entre família i educadores, on cuidem aquests aspectes sobretot en l’acollida de l’infant, en una bona planificació de l’adaptació, en una comunicació diària.​ La importància del contacte diari amb les famílies, que ens permet rebre i donar informacions necessàries per al benestar de l’infant. També disposem d’altres espais de comunicació com són les reunions, les entrevistes personalitzades, la llibreta viatgera. Volem que l’escola esdevingui un espai acollidor, agradable i obert a les famílies. 

 • Considerem que tots els moments que passem dins l’escola bressol són educatius, tenen un valors, per tant, els hem de cuidar. Els moments i les situacions de la vida quotidiana i la cura de l’infant: higiene, menjar, descans… formen una gran part dels nostres objectius educatius. On els infants trobin un espai per jugar, aprendre, experimentar, moure’s, cantar, relacionar-se, gestionar les pròpies emocions, desenvolupar la seva autonomia… On els infants trobin un entorn segur, acollidor, ajustat al seu moment evolutiu i a les seves necessitats i un conjunt d'experiències educatives que promouen el seu desenvolupament i aprenentatge. Veiem un infant actiu, curiós i amb desig d’aprendre.

 

 • Els espais a l’escola bressol són amplis, s’orienten per aprofitar la llum solar i compleixen amb els requisits de seguretat i d’accessibilitat. Tots ells preparats amb intencionalitat educativa, on l’objectiu primordial és que els infants, a través del joc, hi puguin desenvolupar capacitats motrius, cognitives, emocionals i de relació. Oferim material que provoqui el joc i la descoberta.

ocellets.png

15 motius per escollir-nos!

 1. Està envoltada de natura

 2. Tenim experiència i formació

 3. És un espai acollidor i agradable 

 4. Estem oberts a les famílies

 5. Vetllem per la vida quotidiana i la cura de l’infant

 6. Treballem espais de comunicació entre família i educadores

 7. Juguem, aprenem, experimentem, ens movem, cantem... 

 8. És un espai on relacionar-se 

 9. Donem importància a la gestió de les pròpies emocions

 10. Desenvolupem la seva autonomia

 11. Estem en un entorn segur, acollidor, ajustat al seu moment evolutiu i a les seves necessitats 

 12. Oferim un conjunt d’experiències educatives que promouen el seu desenvolupament i aprenentatge.

 13. Tenim contacte diari amb les famílies

 14. Estimulem l'activitat, la curiositat i el desig d’aprendre 

 15. Acompanyem amb afecte i respecte

Jornades de portes obertes 2024

20 d'abril de 10:30h a 13h

Calendari de preinscripció  del 8 al 21 de maig

Presentació de tota la documentació via correu electrònic:

a8073259xtec.cat  o presencialment a l’escola.

 

Atenció telefònica: 663 338 637 (horari de 9 h a 16.30 h)

bottom of page