top of page

Rutes per Vilobí

Ruta del comerç 

5,6 km | 1 h i 15' |Itinerari circlular 

Aquesta ruta permet visitar el Parc dels Talls i els nuclis de Vilobí, com el barri de la Plaça i Bellver, on es concentren els comerços i tradicions del poble. Es tracta d'un passeig agradable que recorre els quatre pèlags que conformen el Parc dels Talls i el seu entorn natural, així com també el teixit comercial del municipi. Per la distància i el tipus de recorregut de la ruta, es recomana fer-la a peu. No presenta cap dificultat tècnica. 

Ruta dels cellers 

14,6 km | 3 h i 30' |Itinerari circlular 

Aquesta ruta permet visitar els cinc cellers de vins i caves del municipi, tot passant entre vinyes i masos, un mosaic que configura aquest paisatge carregat d'història i tradició. El recorregut també et permet visitar el Parc dels Talls. Tècnicament és un recorregut fàcil tant a peu com en bicicleta. Si es fa a peu, s'ha de preveure portar aigua. En bicicleta és un passeig agradable. 

Ronda de Vilobí 

19,51 km | Itinerari circlular 

Ruta senyalitzada per la xarxa de senders de la diputació de Barcelona. Interessant ruta que permet conèixer tot el terme municipal de Vilobí del Penedès i els seus paisatges. Vinyes, boscos i els Parc dels Talls.

bottom of page