Una franja groga per evitar ensopegades


L’Ajuntament va rebre la petició de senyalitzar l’accés des de l’aparcament de la plaça de la Vila al recinte de la terrassa del Centre Cívic amb motiu de la caiguda d’una senyora gran fa pocs dies. La brigada municipal va donar resposta ràpidament a aquesta sol·licitud i, amb la voluntat que no es repeteixin incidents com aquest, s’ha pintat de color groc, tal com es mostra a les fotografies.


Entradas Recientes

Ver todo

Renovació de la xarxa d'aigua al barri de la Font

Com a conseqüència de la concentració d’avaries en el tram de la xarxa d’impulsió dels pous al barri de la Font, i previ a la imminent actuació de pavimentació d’aquest tram, s’han substituït 328 metr

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal